Pricing Table Particle

Quickly drive clicks-and-mortar catalysts for change
 • Basic
 • Standard Compliant Channels
 • $50
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 1 GB of space
 • Support at $25/hour
 • Sign Up
 • Premium
 • Standard Compliant Channels
 • $100
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 10 GB of space
 • Support at $15/hour
 • Sign Up
 • Platinum
 • Standard Compliant Channels
 • $250
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 30 GB of space
 • Support at $5/hour
 • Sign Up
Препораки

Отворањето на Високата школа за новинарство и за односи со јавноста e една од поубавите работи што се случија во Македонија во областа на медиумите.
Позитивното позиционирање на компанијата во општеството и нејзината видливост во најголема мера се заслуга на добрите комуникации базирани врз добра стратегија.
МИМ, а сега и Високата школа, успеаја да го направат она што не им појде од рака на другите факултети од ваков вид. Успешно ги соединија теоријата со практиката преку работа на терен.
Едно е сигурно! Односите со јавноста се „модерни“ во Македонија. БУМ-от се случува од срамежливите „франшизни“ почетоци пред десетина години, но особено последниве 4-5 години.
 Топло би му ја препорачала оваа школа секому, без разлика дали има искуство или не. Јас имав четиригодишно новинарско искуство кога се запишав во Едногодишната школа за новинарство и мислам дека е тоа моментот кој најмногу придонесе за мојата кариера.

 Во Високата школа за новинарство и односи со јавност ќе ве научат како професионално и коректно да известувате.