Pricing Table Particle

Quickly drive clicks-and-mortar catalysts for change
 • Basic
 • Standard Compliant Channels
 • $50
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 1 GB of space
 • Support at $25/hour
 • Sign Up
 • Premium
 • Standard Compliant Channels
 • $100
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 10 GB of space
 • Support at $15/hour
 • Sign Up
 • Platinum
 • Standard Compliant Channels
 • $250
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 30 GB of space
 • Support at $5/hour
 • Sign Up
Препораки
 Топло би му ја препорачала оваа школа секому, без разлика дали има искуство или не. Јас имав четиригодишно новинарско искуство кога се запишав во Едногодишната школа за новинарство и мислам дека е тоа моментот кој најмногу придонесе за мојата кариера.
Школата ви дава самодоверба, брзина во пишувањето и добивањето информации, острина, етичност, со еден збор – ве учи да бидете вистински професионалец. Од моите професори добив нешто што во ниту една книга не го пишува – драгоцено животно искуство, кое во многу ситуации во работата ме тераше да одам напред. Дури и кога ја напуштив школата, професорите секогаш ми помагаа, а колегите од мојата генерација, кои денес се новинари и уредници, ми се драги пријатели и соработници. Со еден збор, многу убав, значаен и одлучувачки период од мојот живот.