Pricing Table Particle

Quickly drive clicks-and-mortar catalysts for change
 • Basic
 • Standard Compliant Channels
 • $50
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 1 GB of space
 • Support at $25/hour
 • Sign Up
 • Premium
 • Standard Compliant Channels
 • $100
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 10 GB of space
 • Support at $15/hour
 • Sign Up
 • Platinum
 • Standard Compliant Channels
 • $250
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 30 GB of space
 • Support at $5/hour
 • Sign Up
УПИС НА МАГИСТЕРСКИ:
Стекни академско знаење на Институтот за комуникациски студии ... Повеќе
Зајакни го професионалното портфолио на Институтот за комуникациски студии ... Повеќе
Учи од професори од странство ... Повеќе
Знаењето ќе ти помогне да работиш професионално во областа на стратегиските комуникации и новите медиуми и да носиш одговорни одлуки при менаџирањето со комуникациите.
Институт за комуникациски студии
Институт за комуникациски студии
Биди конкурентен. Усоврши ги вештините за иновативен менаџмент и претприемништво и креирај иновативни решенија за управување со стратегиските комуникации.
Институт за комуникациски студии
Институт за комуникациски студии
Студирај под менторство на професори од странство во виртуелна училница во секое време и од секое место. Учи еден семестар во универзитет или стажирај во друга европска држава бесплатно преку ЕРАСМУС+.
Институт за комуникациски студии
Институт за комуникациски студии
Повик за учество на конференција „Медиумска историја и медиумска трансформација“
Институтот за комуникациски студии (ИКС) и Високата школа за новинарство и односи со јавноста се дел од организацискиот одбор на научната конференција „Медиумска историја и медиумска трансформација“.
Повеќе
Вести од Високата школа
Прирачник за застапување и лобирање во Собранието
Прирачникот е наменет првенствено за граѓанските организации кои сакаат да застапуваат измени на закони во Собранието.
Повеќе
Вести од Високата школа
Застапување на законски измени
11 граѓански организации од април 2017 г. реализираа низа активности за застапување за носење нови или измена на закони со кои би се подобриле човековите права.
Повеќе
Вести од Високата школа
Обука за медиумска писменост за новинари и уредници
Медиумите имаат обврска да ја едуцираат јавноста за својата професија и тоа може да го сторат единствено ако ги почитуваат новинарските стандарди.
Повеќе
Вести од Високата школа
Медиумската писменост и новинарството во високото образование
Предавачи на Високата школа учествуваа на регионалната конференција „Медиумската писменост и образовните потреби на новинарите и на публиката“
Повеќе
Вести од Високата школа
 • Повик за учество на конференција „Медиумска историја и медиумска трансформација“ Вести од Високата школа
 • Прирачник за застапување и лобирање во Собранието Вести од Високата школа
 • Застапување на законски измени Вести од Високата школа
 • Обука за медиумска писменост за новинари и уредници Вести од Високата школа
 • Медиумската писменост и новинарството во високото образование Вести од Високата школа
IKS LOGO   MEDIUM LOGO   RESPUBLICA LOGO   SAMOPRASAJ LOGO   UNESCO CHAIR LOGO