Pricing Table Particle

Quickly drive clicks-and-mortar catalysts for change
 • Basic
 • Standard Compliant Channels
 • $50
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 1 GB of space
 • Support at $25/hour
 • Sign Up
 • Premium
 • Standard Compliant Channels
 • $100
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 10 GB of space
 • Support at $15/hour
 • Sign Up
 • Platinum
 • Standard Compliant Channels
 • $250
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 30 GB of space
 • Support at $5/hour
 • Sign Up
Препораки

МТВ известуваше за Медиумскиот ден со емитување на ТВ прилог изработен од средношколци и со гостување на средношколка во вестите во живо.

Ученици кои учествуваа на Медиумскиот ден за средношколците зборуваат за нивните впечатоци. Медиумскиот ден го организираше Високата школа за новинарство и за односи со јавноста, во соработка со МТВ, Радио Метрополис и Сити Радио, Нова Македонија и Телеграф.мк.

Погледнете ги препораките на уредниците од највлијателните медиуми во земјава за неопходноста од професинално и практично насочено образование во новинарството и потребата од високообразовни кадри.

Погледнете ги препораките на менаџерите од највлијателните агенции за односи со јавност и компании во Македонија за важноста на ПР професијата, неопходноста од професионално и практично насочено образование и потребата од високообразовани кадри во оваа област.

Препораките за студентите се од менторите во медиумите и агенциите за маркетинг и комуникации, каде што студентите стажирале. Менторите посочуваат на стекнатите знаења, способности и навики кои студентите ги покажале за време на праксата.