Pricing Table Particle

Quickly drive clicks-and-mortar catalysts for change
 • Basic
 • Standard Compliant Channels
 • $50
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 1 GB of space
 • Support at $25/hour
 • Sign Up
 • Premium
 • Standard Compliant Channels
 • $100
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 10 GB of space
 • Support at $15/hour
 • Sign Up
 • Platinum
 • Standard Compliant Channels
 • $250
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 30 GB of space
 • Support at $5/hour
 • Sign Up
Препораки
МИМ, а сега и Високата школа, успеаја да го направат она што не им појде од рака на другите факултети од ваков вид. Успешно ги соединија теоријата со практиката преку работа на терен.
Се покажа дека ова е добра можност за обука на младите албански новинари, чиј број, иако не беше голем, беше мошне значаен. Битно е дека се направи првиот чекор. Со досегашното искуство, МИМ покажа дека реално има капацитет да продолжи со факултетско образование на идните новинари, а со тоа можеби и да ги поттикне другите високообразовни институции да го подобрат квалитетот на образованието на идните новинари, теоретско или практично.