Pricing Table Particle

Quickly drive clicks-and-mortar catalysts for change
 • Basic
 • Standard Compliant Channels
 • $50
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 1 GB of space
 • Support at $25/hour
 • Sign Up
 • Premium
 • Standard Compliant Channels
 • $100
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 10 GB of space
 • Support at $15/hour
 • Sign Up
 • Platinum
 • Standard Compliant Channels
 • $250
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 30 GB of space
 • Support at $5/hour
 • Sign Up
Медиумите за нас

„Утрински весник“ известува за доделувањето на дипломи на 24-те студенти од првата генерација на Едногодишната школа за новинарство (ЕШН), која е претходница на Високата школа за новинарство и за односи со јавноста.

A1 Телевизија извести за промоцијата на книгите на Македонскиот институт за медиуми (МИМ), „Пишување за печатени медиуми“ и „Пишување за електронски медиуми“, кои се дел од едицијата прирачници на Високата школа за новинарство и за односи со јавноста. МИМ е основач на Високата школа.