Pricing Table Particle

Quickly drive clicks-and-mortar catalysts for change
 • Basic
 • Standard Compliant Channels
 • $50
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 1 GB of space
 • Support at $25/hour
 • Sign Up
 • Premium
 • Standard Compliant Channels
 • $100
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 10 GB of space
 • Support at $15/hour
 • Sign Up
 • Platinum
 • Standard Compliant Channels
 • $250
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 30 GB of space
 • Support at $5/hour
 • Sign Up
Медиумите за нас

„Утрински весник“ извести за дебатата за медиумите и изборната регулатива во организација на МИМ и Високата школа за новинарство и за односи со јавноста.

A1 Телевизија и „Утрински весник“ известија за почнувањето со работа на Високата школа за новинарство и за односи со јавноста. 

Весникот „Дневник“ известува дека Високата школа за новинарство и односи со јавноста доделува педесет стипендии од по 600 евра и стипендии за тројца кандидати од ромска националност.

Уредникот во „Шпиц“ Ивица Антевски и дипломец на Едногодишната школа за новинарство (ЕШН) ги пренесува неговите искуства од ЕШН во колумна во весникот. ЕШН претходеше на Високата школа за новинарство и за односи со јавноста. 

„Утрински весник“ извести за Програмата за едукација на новинари Роми, еден од проектите што претходеше на Високата школа за новинарство и за односи со јавноста.

Весникот „Време“ известува за запишуивањето во четвртата генерација на Едногодишната школа за новинарство (ЕШН). ЕШН претходеше на Високата школа за новинарство и за односи со јавноста.