Pricing Table Particle

Quickly drive clicks-and-mortar catalysts for change
 • Basic
 • Standard Compliant Channels
 • $50
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 1 GB of space
 • Support at $25/hour
 • Sign Up
 • Premium
 • Standard Compliant Channels
 • $100
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 10 GB of space
 • Support at $15/hour
 • Sign Up
 • Platinum
 • Standard Compliant Channels
 • $250
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 30 GB of space
 • Support at $5/hour
 • Sign Up
Медиумите за нас

Кое е најдоброто место за читање книга. Зависи од расположението и навиките. Младите студенти на Високата школа за новинарство и на МИМ организираа акција насловена „Читај секаде“. Финалниот дел од акцијата се одржа денеска на улица Македонија под име BOOKing party.

http://www.kanal5.com.mk/default.aspx?mId=43&egId=17&eventId=84382

Високата школа за новинарство и за односи со јавноста и радиото Клуб ФМ, со медиумска поддршка на „Нова Македонија“, спроведуваат кампања за поттикнување на свеста за читање книги на различни места низ градот, со наслов „Читај секаде“.

http://www.novamakedonija.com.mk/NewsDetal.asp?vest=12911939144&id=16&setIzdanie=22451

Голем број љубители на книжевноста завчера беа присутни на почетокот на кампањата „Читај секаде“ во книжарницата „Матица“, во организација на Високата школа за новинарство и за односи со јавноста и радиото Клуб ФМ.

http://www.novamakedonija.com.mk/NewsDetal.asp?vest=1127112220286&id=16&setIzdanie=22442

Во НУБ „Свети Климент Охридски“ денеска почна вториот дводневен Саем на стипендии „Стипендии Експо 2011“ што го организира Образовниот информативен центар во соработка со Високата школа за новинарство и односи со јавноста поддржани од Амбасадата на Република Словачка и Австралиската канцеларија за миграција.

http://www.sitel.com.mk/dnevnik/makedonija/otvoren-saemot-na-stipendii-vo-nub-%E2%80%9Esv-kliment-ohridski%E2%80%9C

Триесетина студенти на Високата школа со различна религиозна вероисповед учеа за другите религии преку фотографирање на карактеристичните елементи на неколку верски објекти. Тие ги посетија Католичката црква и Методистичко-евангелистичката црква во Скопје и Шарената џамија во Тетово.

http://www.time.mk/read/NONE/0e72c3af3d/index.html