Pricing Table Particle

Quickly drive clicks-and-mortar catalysts for change
 • Basic
 • Standard Compliant Channels
 • $50
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 1 GB of space
 • Support at $25/hour
 • Sign Up
 • Premium
 • Standard Compliant Channels
 • $100
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 10 GB of space
 • Support at $15/hour
 • Sign Up
 • Platinum
 • Standard Compliant Channels
 • $250
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 30 GB of space
 • Support at $5/hour
 • Sign Up
Предавачи
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. е магистар по еконoмски науки од областа на маркетингот кој има богато професионално портфолио од областа на маркетинг комуникациите, корпоративните комуникации, односи со јавноста, рекламирање, градење и лансирање на брендови, и тоа од двете страни и од страна на клиентот и од страната на агенциите.  Своето рабoтно искуство го здобива работејќи на многу маркетинг проекти за престижни компaнии во Македонија и на Балканот, а особено на многу проекти во Обединетите Арапски Емирати.

Магистрирал на Економскиот факултет во Скопје на студиумот по маркетинг на тема „Програми за лојалност како маркетинг инструмент за успешно управување на односите со потрошувачите “.

Моментално  работи како директор на секторот за клиенти во Idea Plus Communications, член на DPG групацијата.

Често е поканет како гостин предавач на различни предавања од областа на маркетингот и е ангажиран како консултант во различни сегменти од деловното работење.

Член e на Стручниот совет за избор на Superbrand Macedonia за 2009 и 2010 година.