Pricing Table Particle

Quickly drive clicks-and-mortar catalysts for change
 • Basic
 • Standard Compliant Channels
 • $50
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 1 GB of space
 • Support at $25/hour
 • Sign Up
 • Premium
 • Standard Compliant Channels
 • $100
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 10 GB of space
 • Support at $15/hour
 • Sign Up
 • Platinum
 • Standard Compliant Channels
 • $250
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 30 GB of space
 • Support at $5/hour
 • Sign Up
Препораки
Комуникациските вештини се учат, но потребно е да се „прекрши“ процесот на учење/едукација во Македонија. Вака размислував во 2003 година, а тогаш се поставија темелите на Едногодишната школа за новинарство, во рамките на Македонскиот институт за медиуми, и започна „прекршувањето“.
Неколку години подоцна, проектот ЕШН прерасна во Висока школа за новинарство и за односи со јавноста и процесот на „прекршување“ според мене е завршен. Останува само да се менуваат генерациите кои ќе ги постават комуникациските стандарди во нивните работни средини, и тоа уште од првиот ден по завршување на Високата школа.