Pricing Table Particle

Quickly drive clicks-and-mortar catalysts for change
 • Basic
 • Standard Compliant Channels
 • $50
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 1 GB of space
 • Support at $25/hour
 • Sign Up
 • Premium
 • Standard Compliant Channels
 • $100
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 10 GB of space
 • Support at $15/hour
 • Sign Up
 • Platinum
 • Standard Compliant Channels
 • $250
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 30 GB of space
 • Support at $5/hour
 • Sign Up
Наши луѓе
Администрација

bojan 180This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. е роден во 1986 година, во Скопје, Република Македонија. Тој ги заврши своите додипломски студии на правниот факултет „Јустинијан Први“, при универзитетот „Св. Кирил и Методиј“, Скопје. Во 2012 година, тој се стекна со титулата „Магистер по правни науки“ на истиот Факултет, на катедрата по Меѓународно право и меѓународни односи. Магистерската теза тој ја изработи на тема „Правото на приватност, интернетот и социјалните мрежи“.

Бојан има учествувано на повеќе семинари и конференции од различни области, и е член во повеќе студентски организации. Тој исто така е поранешен стипендист на германската фондација „Конрад Аденауер“.

Покрај правото, тој редовно ги следи случувањата од областа на технологијата, и особено се интересира за влијанијата на современата технологија врз правно-политичките процеси во Македонија и светот.

Почнувајќи од април, 2011 година, тој е дел од Високата школа за новинарство и за односи со јавноста. Во 2013 година, тој е избран во наставното звање Предавач на Високата школа од областа на правните науки