Pricing Table Particle

Quickly drive clicks-and-mortar catalysts for change
 • Basic
 • Standard Compliant Channels
 • $50
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 1 GB of space
 • Support at $25/hour
 • Sign Up
 • Premium
 • Standard Compliant Channels
 • $100
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 10 GB of space
 • Support at $15/hour
 • Sign Up
 • Platinum
 • Standard Compliant Channels
 • $250
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 30 GB of space
 • Support at $5/hour
 • Sign Up
Наши луѓе
Администрација

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.дипломирала на Високата школа, отсек корпоративни комуникации и односи со јавноста.

Петгодишно работно искуство како aсистент во Македонскиот институт за медиуми во делот за организирање настани, обуки, конференции, како и комуникација со медиумите. Во 2008 година почнува да раководи со службата за Студентски прашања при Високата школа, одговорна за целокупната студентска архива, административните работи поврзани со студентите, комуникација и логистичка поддршка на професорите во Школата.

Од 2011 година е раководител на Центарот за обука и професионална надградба „Кариера “ при Високата школа за новинарство и за односи со јавноста. Надлежна е за планирањето, организирањето и координирањето на практична настава на студентите, посетите на гостите на предавањата во Школата како и посетите на студентите.
Одговорна е и за делот на организирање промотивни настани, кампањи, обуки, тркалезни маси, комуникацијата со медиумите,компаниите и јавните институции како и посредување при вработувањето на студентите.

Член е на Здружението за односи со јавноста на Македонија.