Pricing Table Particle

Quickly drive clicks-and-mortar catalysts for change
 • Basic
 • Standard Compliant Channels
 • $50
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 1 GB of space
 • Support at $25/hour
 • Sign Up
 • Premium
 • Standard Compliant Channels
 • $100
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 10 GB of space
 • Support at $15/hour
 • Sign Up
 • Platinum
 • Standard Compliant Channels
 • $250
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 30 GB of space
 • Support at $5/hour
 • Sign Up
Вести

Priracnik-za-zastapuvanje-vo-Sobranie MK PREVIEW 001Прирачникот е наменет првенствено за граѓанските организации кои сакаат да застапуваат измени на закони во Собранието.

Овој прирачник е направен на начин за да можат идните иницијатори на законски промени да го осознаат целиот процес на планирање и комуницирање на нивните барања, да ги разберат сите клучни поенти и филтри во законодавниот процес, но и подобро да се запознаат што значи застапување и лобирање.

Прирачникот е подготвен од Јани Макрадули, Гордан Георгиев и Јелена Јаневска.

Преземете ја македонската, албанската и англиската верзија од прирачникот.