Pricing Table Particle

Quickly drive clicks-and-mortar catalysts for change
 • Basic
 • Standard Compliant Channels
 • $50
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 1 GB of space
 • Support at $25/hour
 • Sign Up
 • Premium
 • Standard Compliant Channels
 • $100
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 10 GB of space
 • Support at $15/hour
 • Sign Up
 • Platinum
 • Standard Compliant Channels
 • $250
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 30 GB of space
 • Support at $5/hour
 • Sign Up
Вести

Во тек е процесот на менторирање на 11-те граѓански организации чии иницијативи за законски измени беа избрани во рамки на проектот „Граѓаните во Собранието“, а се однесуваат на подобрување на заштитата на различни човекови права. Во оваа фаза граѓанските организации подготвуваат комуникациски план за застапување и лобирање кој треба да им помогне во зајакнување на вештините за поефикасно преставување на своите иницијативи пред законодавните тела.

Менторството го вршат предавачи од Високата школа и поранешни пратеници. Процесот почна во февруари 2017 година.