Pricing Table Particle

Quickly drive clicks-and-mortar catalysts for change
 • Basic
 • Standard Compliant Channels
 • $50
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 1 GB of space
 • Support at $25/hour
 • Sign Up
 • Premium
 • Standard Compliant Channels
 • $100
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 10 GB of space
 • Support at $15/hour
 • Sign Up
 • Platinum
 • Standard Compliant Channels
 • $250
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 30 GB of space
 • Support at $5/hour
 • Sign Up
Вести

16602166 1537445169617860 1818831307482946557 oПретставници од 11-тина граѓански организации учеа како да ги претстават своите барања за законски измени пред пратениците, собраниските комисии и другите закононавни тела. На дводневната обука за застапување и лобирање, што во февруари ја организираше Вестминстер фондацијата за демократија во соработка со Високата школа за новинарство и за односи во рамки на проектот „Граѓаните во собранието“, учесниците учеа како се прави комуникациски план за застапување и лобирање со коишто подобро ќе ги презентираат и застапуваат своите инцијативи. Посебен акцент се стави на вештините за развивање пораки упатени кон различните целни публики.

Граѓанските организации овие знаења стекнати на обуката ќе треба и практично да ги применат, развивајќи сопствен комуникациски план за застапување и лобирање, изработен и спроведен со менторска поддршка.