Pricing Table Particle

Quickly drive clicks-and-mortar catalysts for change
 • Basic
 • Standard Compliant Channels
 • $50
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 1 GB of space
 • Support at $25/hour
 • Sign Up
 • Premium
 • Standard Compliant Channels
 • $100
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 10 GB of space
 • Support at $15/hour
 • Sign Up
 • Platinum
 • Standard Compliant Channels
 • $250
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 30 GB of space
 • Support at $5/hour
 • Sign Up
Вести

Вестминистер фондацијата за демократија во соработка со Високата школа за новинарство и за односи со јавноста на 15-ти ноември организираа панел дискусија на која беа презентирани 11-те документи за јавни политики кои граѓанските организации ги подготвија во рамки на проектот  “Граѓаните во Собранието: Законодавни иницијативи за човекови права”  а имаат за цел приближување на граѓанското општество до Собранието.


Заедно со документите за јавни политики на панел дискусијата беше промовиран „Прирачник за истражување и за пишување документи за јавни политики“ кој  има за цел да им помогне на поединци или граѓанските организации да се стекнат со вештини за истражување, пишување и за застапување за да можат поефективно да ги престават своите интереси пред законодавните тела.