Pricing Table Particle

Quickly drive clicks-and-mortar catalysts for change
 • Basic
 • Standard Compliant Channels
 • $50
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 1 GB of space
 • Support at $25/hour
 • Sign Up
 • Premium
 • Standard Compliant Channels
 • $100
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 10 GB of space
 • Support at $15/hour
 • Sign Up
 • Platinum
 • Standard Compliant Channels
 • $250
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 30 GB of space
 • Support at $5/hour
 • Sign Up
Медиумите за нас

Капитал: Новите медиуми носат ризици за PR секторот

По долгогодишното искуство како новинар, прво во неговата родна Австралија, а потоа во Хонг Конг и во Велика Британија, и по 30-годишното искуство во областа на односи со јавноста и комуникации, Ричард Лининг денес е претседател на најголемата институција која го обединува овој сектор, Меѓународната асоцијација за односи со јавноста, ИПРА (International public relations association). За професијата односи со јавноста вели дека се уште не може да се утврди од кога потекнува, но во последните повеќе од 100 години, кога се третира како бизнис, односите со јавноста не престануваат да се развиваат.

Читај повеќе

 

Дневник: Само веста е важна за медиумите

Јасни правила на игра може да ги расчистат конфузиите и етичките проблеми во медиумите во делот на професионалните стандарди на новинарството и порозноста пред рекламите и влијанието на ПР-от, но и спинот и пропагандата од страна на политичките и бизнис-центрите на моќ, вели претседателот на Меѓународната асоцијација за односи со јавноста Ричард Лининг.

Читај повеќе