Pricing Table Particle

Quickly drive clicks-and-mortar catalysts for change
 • Basic
 • Standard Compliant Channels
 • $50
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 1 GB of space
 • Support at $25/hour
 • Sign Up
 • Premium
 • Standard Compliant Channels
 • $100
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 10 GB of space
 • Support at $15/hour
 • Sign Up
 • Platinum
 • Standard Compliant Channels
 • $250
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 30 GB of space
 • Support at $5/hour
 • Sign Up
Медиумите за нас

Мултимедијалниот проект „Исти сме“, организиран од Високата школа за новинарство и за односи со јавноста денеска промовиран пред матурантите во гимназијата „Кирил Пејчиновиќ“ во Тетово. Матурантите имаа можност да се запознаат со условите и критериумите за учество на конкурсот преку што можат да добијат стипендии за студирање новинарство и односи со јавност.

Читај повеќе