Pricing Table Particle

Quickly drive clicks-and-mortar catalysts for change
 • Basic
 • Standard Compliant Channels
 • $50
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 1 GB of space
 • Support at $25/hour
 • Sign Up
 • Premium
 • Standard Compliant Channels
 • $100
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 10 GB of space
 • Support at $15/hour
 • Sign Up
 • Platinum
 • Standard Compliant Channels
 • $250
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 30 GB of space
 • Support at $5/hour
 • Sign Up
Медиумите за нас

Конкурсот за доделување стипендии „Изрази се преку медиумите" на Високата школа за новинарство и за односи со јавноста денеска е презентиран пред матурантите од гимназијата „Јосип Броз Тито“ од Битола. Конкурсот се распишува трета година по ред и на него може да се пријават сите матуранти кои имаат интерес за медиумите, новинарството, комуникациите и односите со јавноста.

Читај повеќе