Pricing Table Particle

Quickly drive clicks-and-mortar catalysts for change
 • Basic
 • Standard Compliant Channels
 • $50
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 1 GB of space
 • Support at $25/hour
 • Sign Up
 • Premium
 • Standard Compliant Channels
 • $100
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 10 GB of space
 • Support at $15/hour
 • Sign Up
 • Platinum
 • Standard Compliant Channels
 • $250
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 30 GB of space
 • Support at $5/hour
 • Sign Up
Медиумите за нас

Собранието на РМ ја искористи анализата на Високата школа и Македонскиот институт за медиуми (МИМ) за состојбите во јавната радиодифузија како клучен документ во органзиирањето на јавната расправа „Каков радиодифузен сервис и` е потребен на Република Македонија?“. Прочитајте како известуваа медиумите за настанот.

А1: Деведесет насто од вестите на МРТВ во полза на власта

 

Сител: Јавна расправа „Каков радиодифузен сервис и` е потребен на Македонија?“