Pricing Table Particle

Quickly drive clicks-and-mortar catalysts for change
 • Basic
 • Standard Compliant Channels
 • $50
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 1 GB of space
 • Support at $25/hour
 • Sign Up
 • Premium
 • Standard Compliant Channels
 • $100
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 10 GB of space
 • Support at $15/hour
 • Sign Up
 • Platinum
 • Standard Compliant Channels
 • $250
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 30 GB of space
 • Support at $5/hour
 • Sign Up
Медиумите за нас

Весникот „Нова Македонија“ пишува дека по владината одлука да се намали школарината на државните универзитети, голем број студенти ќе прејдат во приватно образование, оти во државното ќе се создаде хаос, ќе нема услови за изведување настава, нема да понудат квалитет. За темата е консултирана Високата школа. Прочитајте го текстот.

Приватните универзитети немаат намера да ја намалат школарината