Pricing Table Particle

Quickly drive clicks-and-mortar catalysts for change
 • Basic
 • Standard Compliant Channels
 • $50
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 1 GB of space
 • Support at $25/hour
 • Sign Up
 • Premium
 • Standard Compliant Channels
 • $100
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 10 GB of space
 • Support at $15/hour
 • Sign Up
 • Platinum
 • Standard Compliant Channels
 • $250
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 30 GB of space
 • Support at $5/hour
 • Sign Up
Медиумите за нас

Високата школа и Македонскиот институт за медиуми (МИМ) ја претставија Анализата на јавната радиодифузија во Република Македонија во контекст на европската медиумска политика. Прочитајте како известуваа медиумите за прес конференцијата.

A1: Иднината и опстојувањето на МРТВ е неизвесно

Радио Слободна Европа: МРТВ далеку од европските стандарди

Радио Канал 77: Само со квалитетна продукција и независна уредувачка политика до легитимно право за наплата на радиодифузна такса

Макфакс: МИМ анализа - На МРТВ му недостасуваат професионалци и независност

Утрински весник: Поголема контрола над јавниот сервис МРТ