Pricing Table Particle

Quickly drive clicks-and-mortar catalysts for change
 • Basic
 • Standard Compliant Channels
 • $50
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 1 GB of space
 • Support at $25/hour
 • Sign Up
 • Premium
 • Standard Compliant Channels
 • $100
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 10 GB of space
 • Support at $15/hour
 • Sign Up
 • Platinum
 • Standard Compliant Channels
 • $250
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 30 GB of space
 • Support at $5/hour
 • Sign Up
Медиумите за нас

Телевизииге А1 и Канал 5 и интернет страницата „Форум“ известија за мултимедијалниот настан „Заеднички визии“, организиран од Високата школа во соработка со Институтот за развој на заедницата.

А1: Мултимедијален настан „Заеднички визии" Канал 5 за „Заеднички визии"

 

Форум: Една е визијата на младите во Македонија (линк)