Pricing Table Particle

Quickly drive clicks-and-mortar catalysts for change
 • Basic
 • Standard Compliant Channels
 • $50
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 1 GB of space
 • Support at $25/hour
 • Sign Up
 • Premium
 • Standard Compliant Channels
 • $100
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 10 GB of space
 • Support at $15/hour
 • Sign Up
 • Platinum
 • Standard Compliant Channels
 • $250
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 30 GB of space
 • Support at $5/hour
 • Sign Up
Медиумите за нас

Националните телевизии А1, Канал 5, Сител и МТВ, радиjaтa Канал 77, Радио Слободна Европа, Метрополис и Сити, весниците „Нова Македонија“, „Време“, „Утрински весник“ и „Шпиц“, веб страниците Кирилица, Лисица и Е-репортер и 23 локални медиуми од повеќе градови известуваа за Проектот за професионално насочување на матурантите „М.О.К.У. - Матрица за очекувана кариерна успешност“, што го спроведуваат Високата школа и Бизнис академијата Смилевски, во соработка со Министерството за образование.

Погледнете како известуваа дел од медиумите.

A1: Матурантите сакаат менаџерски и административни позиции

Сител: И матурантите сакаат работа на буџетски трошок

Канал 5: Матурантите не се јаки на вилица, ама ќе станат менаџери

Алфа ТВ: Матурантите најзаинтересирани за менаџерски и административни позиции

Време: Младите сонуваат за менаџерска кариера

Утрински весник: Матурантите мечтаат да бидат менаџери

Нова Македонија: Копнеат да се менаџери, а не знаат да говорат

Радио Слободна Европа: (Не)образовани генерации

Кирилица: Матурантите најзаинтересирани за менаџерски и административни позиции

ТВ ТЕРА – Битола: До професионалното занимање, преку карактерот

ТВ ИРИС – Штип: Матурантите сакаат тестирање за професионално насочување

ТВМ – Охрид: Охридските матуранти, лингвистичко разочарување

Лисица: Велешките матуранти сакаат да бидат менаџери, трговци, градежници

КТВ: Резултати од проектот за професионално насочување на матурантите

 

Следна страница -->