Pricing Table Particle

Quickly drive clicks-and-mortar catalysts for change
 • Basic
 • Standard Compliant Channels
 • $50
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 1 GB of space
 • Support at $25/hour
 • Sign Up
 • Premium
 • Standard Compliant Channels
 • $100
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 10 GB of space
 • Support at $15/hour
 • Sign Up
 • Platinum
 • Standard Compliant Channels
 • $250
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 30 GB of space
 • Support at $5/hour
 • Sign Up
Медиумите за нас

Босанскиот весник „Медиа маркетинг“ објави анализа за огласувачкиот и ПР бизнис во Македонија. Весникот пишува дека во земјава работат повеќе од 150 агенции кои се занимаваат со маркетинг, огласување и односи со јавноста, но дека само неколку од нив се специјализирани за односи со јавноста и нудат комплетни комуникациски услуги.

Анализата ја подготвија директорката на Високата школа Жанета Трајкоска и новинарите, поранешни студенти на Школата, Срѓан Стојанчов и Пелагија Младеновска.