Pricing Table Particle

Quickly drive clicks-and-mortar catalysts for change
 • Basic
 • Standard Compliant Channels
 • $50
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 1 GB of space
 • Support at $25/hour
 • Sign Up
 • Premium
 • Standard Compliant Channels
 • $100
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 10 GB of space
 • Support at $15/hour
 • Sign Up
 • Platinum
 • Standard Compliant Channels
 • $250
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 30 GB of space
 • Support at $5/hour
 • Sign Up
Медиумите за нас

Магазинот „Теа модерна“ пишува дека Високата школа за новинарство и за односи со јавноста нуди високо образование со кое овие две привлечни професии ги доближува до реалните потреби кај нас, а истовремено ги промовира современите методи на учење создавајќи врвни професионалци кои ќе ги почитуваат етичките стандарди, без оглед дали ќе се наоѓаат на линија на промовирање на сопствената работа или на спротивната – каде што ќе треба да и ја кажат вистината на јавноста.