Pricing Table Particle

Quickly drive clicks-and-mortar catalysts for change
 • Basic
 • Standard Compliant Channels
 • $50
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 1 GB of space
 • Support at $25/hour
 • Sign Up
 • Premium
 • Standard Compliant Channels
 • $100
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 10 GB of space
 • Support at $15/hour
 • Sign Up
 • Platinum
 • Standard Compliant Channels
 • $250
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 30 GB of space
 • Support at $5/hour
 • Sign Up
Медиумите за нас
Повеќе медиуми во земјава известуваа за конкурсот за најдобар матурски проект „Изрази се преку медиумите“. А2 Телевизија емитуваше приказна за средношколците кои го подготвуваат училишниот весник „Визија“, додека дневниот весник „Дневник“ пишува дека средношколците повеќе се заинтересирани своето мислење да го изразуваат на интернет-форумите.

Средношколците велат дека медиумите речиси не одвојуваат простор за темите што ги засегаат младите и дека Високата школа за новинарство и за односи со јавноста им дава ретка можност да кажат што мислат.

Прочитајте го целосниот текст објавен во „Дневник“ - „Не сакаат школски, туку интернет весници“


Погледнете го прилогот на А2 Телевизија