Pricing Table Particle

Quickly drive clicks-and-mortar catalysts for change
 • Basic
 • Standard Compliant Channels
 • $50
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 1 GB of space
 • Support at $25/hour
 • Sign Up
 • Premium
 • Standard Compliant Channels
 • $100
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 10 GB of space
 • Support at $15/hour
 • Sign Up
 • Platinum
 • Standard Compliant Channels
 • $250
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 30 GB of space
 • Support at $5/hour
 • Sign Up
Медиумите за нас

Потребни се квалитетни обучени новинари и специјалисти за односи со јавноста, како и високообразовни институции кои ќе им овозможат на студентите да ги научат модерните текови во новинарството и корпоративните комуникации.

Високата школа за новинарство и за односи со јавноста е една од ретките установи која ги интегрира академското знаење и практичната специјализацијa.

Кликни за да го прочиташ целиот текст (во .pdf)

Текстот е објавен во списанието за човекови ресурси „GlobalHR“ (www.globalhr.mk)