Pricing Table Particle

Quickly drive clicks-and-mortar catalysts for change
 • Basic
 • Standard Compliant Channels
 • $50
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 1 GB of space
 • Support at $25/hour
 • Sign Up
 • Premium
 • Standard Compliant Channels
 • $100
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 10 GB of space
 • Support at $15/hour
 • Sign Up
 • Platinum
 • Standard Compliant Channels
 • $250
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 30 GB of space
 • Support at $5/hour
 • Sign Up
Медиумите за нас

Се прават чекори за подорување на сексуалното и реподуктивно здравје, што треба да резултира со подобра социјална и здравствена заштита на ранливите категории.

За да се оствари целта треба да помогнат и медиумите, велат учесниците на дебатата „Известувањето за теми за сексуално и репродуктивно здравје во медиумите - етика и стандарди“, организирана од Канцеларијата на Фондот за популација на Обединетите нации во Скопје и Високата школа за новинарство и за односи со јавноста.

http://www.makdenes.org/content/article/24648241.html