Pricing Table Particle

Quickly drive clicks-and-mortar catalysts for change
 • Basic
 • Standard Compliant Channels
 • $50
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 1 GB of space
 • Support at $25/hour
 • Sign Up
 • Premium
 • Standard Compliant Channels
 • $100
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 10 GB of space
 • Support at $15/hour
 • Sign Up
 • Platinum
 • Standard Compliant Channels
 • $250
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 30 GB of space
 • Support at $5/hour
 • Sign Up
Предавачи

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. е магистар по компаративен локален развој од Универзитетот во Тренто, Италија, Универзитетот Регенсбург во Германија и Корвинус универзитетот во Будимпешта, Унгарија. Дипломирала на студиите по новинарство на Правниот факултет во Скопје.

Има повеќе од тринаесет години работно искуство на раководни позиции во повеќе домашни и меѓународни организации кои се занимаваат со развој на демократијата, владеење на правото, развој на граѓанскиот сектор и партиципативен локален развој.

Повеќе години Јаневска работи како професионалец за комуникации и за односи со јавноста. Била Координатор за комуникации на Проектот на УСАИД за имплементација на судски реформи, Координатор за комуникации на канцеларијата на Обединетите нации во Македонија, а моментно работи како Раководител за знаење и комуникации на Мрежата на асоцијации на локални власти од Југоисточна Европа.

Јелена Јаневска има и долгогодишно консултантско и обучувачко искуство, како и повеќегодишно искуство како универзитетски предавач.