Pricing Table Particle

Quickly drive clicks-and-mortar catalysts for change
 • Basic
 • Standard Compliant Channels
 • $50
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 1 GB of space
 • Support at $25/hour
 • Sign Up
 • Premium
 • Standard Compliant Channels
 • $100
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 10 GB of space
 • Support at $15/hour
 • Sign Up
 • Platinum
 • Standard Compliant Channels
 • $250
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 30 GB of space
 • Support at $5/hour
 • Sign Up
Медиумите за нас

Петстотини бесплатни книги беа поделени на најпопуларната скопска улица Македонија, позната по редовното саботно пиење кафе. Оваа сабота посетителите на скопските кафулиња, но и случајните минувачи, дома си заминаа со по една книга од издавачката продукција на „Матица“, учесник во кампањата „Читај секаде“ што ја организираа Високата школа за новинарство и радиото Клуб ФМ, со медиумска поддршка од „Нова Македонија“.

http://www.novamakedonija.com.mk/NewsDetal.asp?vest=121911937481&id=16&setIzdanie=22459