Pricing Table Particle

Quickly drive clicks-and-mortar catalysts for change
 • Basic
 • Standard Compliant Channels
 • $50
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 1 GB of space
 • Support at $25/hour
 • Sign Up
 • Premium
 • Standard Compliant Channels
 • $100
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 10 GB of space
 • Support at $15/hour
 • Sign Up
 • Platinum
 • Standard Compliant Channels
 • $250
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 30 GB of space
 • Support at $5/hour
 • Sign Up
Проекти - Архива

КОНКУРС ЗА НАЈДОБАР СРЕДНОШКОЛСКИ МЕДИУМСКИ ПРОИЗВОД

„ИЗРАЗИ СЕ ПРЕКУ МЕДИУМИТЕ“

 

Високата школа за новинарство и за односи со јавноста, поддржана од Министерството за образование и наука на РМ го објавуваат конкурсот за најдобар средношколски медиумски производ „Изрази се преку медиумите“.

Високата школа за новинарство и за односи со јавноста и радиото Клуб ФМ ја реализираат кампањата „Читај секаде“, што треба да го поттикне читањето книги на различни места во градот. Наредниот месец преку кампањата ќе се промовира читањето на јавни локации како урбан, популарен и атрактивен тренд во сите метрополи.

Основачкото собрание на Здружението за односи со јавноста на Македонија (ЗОЈМ) ќе се одржи на 3 декември (сабота) во 12 часот на Скопски саем.

Високата школа за новинарство и за односи со јавноста и радијата Клуб ФМ и Сити Радио ја реализираат јавната аудиција „Слушај радио“ со која се откриваат нови таленти во радио етерот. На аудицијата може да учествуваат сите кандидати кои имаат афинитети и талент да работат како радио водители и радио презентери.