Pricing Table Particle

Quickly drive clicks-and-mortar catalysts for change
 • Basic
 • Standard Compliant Channels
 • $50
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 1 GB of space
 • Support at $25/hour
 • Sign Up
 • Premium
 • Standard Compliant Channels
 • $100
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 10 GB of space
 • Support at $15/hour
 • Sign Up
 • Platinum
 • Standard Compliant Channels
 • $250
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 30 GB of space
 • Support at $5/hour
 • Sign Up
Проекти - Архива

Студентите по односи со јавноста го реализираа проектот „Прва работа“, преку кој ги промовираа можностите за вработување на младите луѓе во Македонија. Проектот го реализираа во соработка со Канцеларијата на УНДП во Скопје, а медиумски поддржувач на кампањата беше Радио Канал 77. Во текот на мај и јуни, студентите промовираа пораки, идеи и вредности преку Фејсбук страницата „Прва работа“ и со гостувања и прилози на неколку телевизии и радија.

Студентите по односи со јавноста реализираа работилница за зајакнување на мотивираноста на едно работно место, наменета за вработените во Македонскиот центар за меѓународна соработка (МЦМС). Работилницата се спроведе како дел од Проектната задача во вториот семестар која студентите ги стави во реална ситуација како идни професионалци по корпоративни комуникации и односи со јавностa.

Студентите по односи со јавноста реализираа работилница на тема „Креирај здрава работна средина“, наменета за вработените во Секторот за корпоративни комуникации и односи со јавноста на компанијата „Македонски телеком“.

Студентите по односи со јавноста ги промовираа пораките, идеите и предностите за возењето велосипед како дел од проектната задача „Медиумско промовирање на теми од социјално значење“.