Pricing Table Particle

Quickly drive clicks-and-mortar catalysts for change
 • Basic
 • Standard Compliant Channels
 • $50
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 1 GB of space
 • Support at $25/hour
 • Sign Up
 • Premium
 • Standard Compliant Channels
 • $100
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 10 GB of space
 • Support at $15/hour
 • Sign Up
 • Platinum
 • Standard Compliant Channels
 • $250
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 30 GB of space
 • Support at $5/hour
 • Sign Up
Проекти - Архива

Студентите по односи со јавноста го реализираа проектот „Солидарен оброк“, преку којшто медиумски ја промовираа хуманитарната акција за донирање оброци за социјално загрозените луѓе во Македонија. Проектот го реализираа во соработка со Црвениот крст на Град Скопје, а медиумски поддржувачи на кампањата беа Радио Канал 77 и Fakulteti.mk.

Во текот на април и мај, студентите промовираа пораки, идеи и вредности преку Фејсбук страницата „Солидарен оброк“ и неколку телевизии, радија и веб портали. За медиумската промоција, тие продуцираа видео, радио џинглови и текстови.

Студентите имаа за цел да ја подигнат јавната свест и хуманоста меѓу граѓаните, компаниите и институциите да донираат храна или да се приклучат на друг начин во акцијата „Солидарен оброк“ и на тој начин да им помогнат на луѓето кои се изнемоштени од прегладнетост и немоќност да најдат храна и на бездомници кои се сметени во прифатилишта.

Активностите се реализираа како дел од Проектната задача во четвртиот семестар што студентите ги става во реална ситуација, во која ќе се најдат како идни стручњаци по корпоративни комуникации и односи со јавностa.

 

Фејсбук страницата „Солидарен оброк“

Видео

Радио џинглови

Гостување на МТВ

Гостување на 24 Вести

ТВ прилог на „АЛФА ТВ“

Текстови на Fakulteti.mk

Фотографии од средбите со Црвениот крст на Град Скопје