Pricing Table Particle

Quickly drive clicks-and-mortar catalysts for change
 • Basic
 • Standard Compliant Channels
 • $50
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 1 GB of space
 • Support at $25/hour
 • Sign Up
 • Premium
 • Standard Compliant Channels
 • $100
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 10 GB of space
 • Support at $15/hour
 • Sign Up
 • Platinum
 • Standard Compliant Channels
 • $250
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 30 GB of space
 • Support at $5/hour
 • Sign Up
Проекти - Архива

Студентите по односи со јавноста ја реализираа работилницата за зајакнување на волонтерството меѓу млади волонтери на Црвениот крст на Град Скопје. Работилницата се спроведе како дел од Проектната задача во вториот семестар која студентите ги стави во реална ситуација како идни професионалци по односи со јавностa.

Студентите по односи со јавноста го реализираа проектот „Солидарен оброк“, преку којшто медиумски ја промовираа хуманитарната акција за донирање оброци за социјално загрозените луѓе во Македонија. Проектот го реализираа во соработка со Црвениот крст на Град Скопје, а медиумски поддржувачи на кампањата беа Радио Канал 77 и Fakulteti.mk.

Почнувајќи од јануари 2014 година, Високата школа за новинарство и за односи со јавноста учествува во меѓународниот истражувачки проект (Ин)Формирање за превенција, реакција и решавање на конфликти (INFOCORE), финансиран од 7мата Рамковна програма на Европската комисија. Главната цел на проектот е да се истражи улогата на медиумите во појавувањето или спречувањето, во ескалирањето или деескалирањето, во менаџирањето, решавањето или процесот на помирување по насилните конфликти.

Високата школа за новинарство и за односи со јавноста, поддржана од Министерството за образование и наука на РМ го објавуваат конкурсот за најдобар средношколски медиумски производ „Изрази се преку медиумите“. Средношколците може да аплицираат на конкурсот со текст, фотоприказна или едноминутнo видео на тема „Можеш да придонесеш! Активирај се и помогни во заедницата.“.