Pricing Table Particle

Quickly drive clicks-and-mortar catalysts for change
 • Basic
 • Standard Compliant Channels
 • $50
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 1 GB of space
 • Support at $25/hour
 • Sign Up
 • Premium
 • Standard Compliant Channels
 • $100
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 10 GB of space
 • Support at $15/hour
 • Sign Up
 • Platinum
 • Standard Compliant Channels
 • $250
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 30 GB of space
 • Support at $5/hour
 • Sign Up
Вести

ResPublica започна соработка со Project Syndicate, глобалнатa веб платформа која објавува анализи од водечки светски иноватори во економијата, политиката, здравството, технологијата и културата. ResPublica ќе прави избор од нивните блоговите и ќе ги реобјавува на македонски јазик.

Project Syndicate објавува оригинални, висококвалитетни коментари за глобалната публика од истакнати политички лидери, креатори на политики, научници, бизнис лидери и граѓански активисти од целиот свет. Меѓу соработниците на веб платформата има 45 нобелови лауреати и 111 шефови на држави. На овој начин, таа поттикнува отворена граѓанска дебата за прашања од глобален интерес и им обезбедува на медиуми и на нивните читатели најсовремени анализи. Членството на Project Syndicate опфаќа речиси 500 медиуми во повеќе од 150 земји.

Коментарите и анализите на Project Syndicate можете да ги читате на www.project-syndicate.org.