Pricing Table Particle

Quickly drive clicks-and-mortar catalysts for change
 • Basic
 • Standard Compliant Channels
 • $50
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 1 GB of space
 • Support at $25/hour
 • Sign Up
 • Premium
 • Standard Compliant Channels
 • $100
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 10 GB of space
 • Support at $15/hour
 • Sign Up
 • Platinum
 • Standard Compliant Channels
 • $250
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 30 GB of space
 • Support at $5/hour
 • Sign Up
Вести

Учесниците на првиот курс по фотографија на Високата школа синоќа го имаа последниот час и се стекнаа со соодветен сертификат, валоризиран во три ЕКТС кредити. Изминатите пет недели, групата вљубеници во фотографијата ги научија основните техники на оваа уметност: доловување на вистинскиот момент, играта со светлото и боите, композицијата и слични содржини. Курсот по фотографија го предаваше, докажаниот фоторепортер Томислав Георгиев.

Оваа обука е дел од курсевите за професионален развој и доживотно учење кој се реализирана во рамки на Високата школа за новинарство и за односи со јавноста.