Payday loans

Македонски (Macedonia)English (United Kingdom)
Обуки за истражување за застапување и за...
Втора медиумска лабораторија во Штип
Обуки за граѓански организации како да и...
Промовирани граѓанските иницијативи за з...
Виртуелен кампус за иновативен менаџмент...
Студентката Љубица Николовска учествуваш...
Нови 33 дипломирани студенти
Презентација на конкурсот „Изрази преку ...
Дипломираа 13 студенти
БИРН донираше литература за истражувачко...
Медиумскиот ден вклучи стотина средношко...
Високата школа се претстави на Интернаци...
Пратеници дискутираа со средношколци за ...
Јавната дипломатија придонесува во бренд...
Студентите по новинарство го посетија Ма...
Медиумска писменост да се воведе во инст...
Нови дипломирани студенти
Работилница за млади волонтери
Летен камп за медиумска писменост
Промовирани дипломирани студенти и специ...
Средношколци ја унапредуваат медиумската...
Студентска екскурзија во Преспа
Посета на спомен-собата на Мисирков
Почна курсот за ефикасна кампања за одно...
Заврши првиот курс по фотографија
Нови четворица дипломирани новинари на...
Сем Вакнин гостин предавач за истражувач...
Економијата е предизвик за младите новин...
Студентите го осознаа процесот на печате...
Посета на информативната редакција на МТ...
Изработени се насоки за развој на аудиов...
Амбасадори предаваа јавна дипломатија
Студентите изработуваат проекти за „Арс ...
Студенти учествуваа на семинар за медиум...
Учиме „Основи на новинарство“
Студентите вежбаа фотографска умешност
Аудиовизуелните индустрии треба да се тр...
Нови студентки на размена во Холандија
Студенти на Високата школа заминаа на ра...
Конференција за развој на аудиовизуелнит...
Почна академската година на ВШ
Нови 12 дипломци на ВШ
Студентска размена
Први дипломи за додипломските студии, пр...
Студентска работилница за вработените во...
Посета на СДСМ за политичка комуникација
Доделени се стипендиите и наградите од „...
На терен со ТВ новинари од „Код“
Професор од Америка предаваше на Високат...
Предавање во ВИП за внатрешна комуникаци...
Работа на терен во Преспа
Врамувањето на локалните избори: Како се...
„Изрази се преку медиумите“ презентиран ...
Високата школа и МОН ги повикаа средношк...
Студентите учествуваа на тркалезна маса ...
Тркалезна маса „Партиско – политичките и...
Студентите учествуваа на конференција за...
Драмска изведба за промоција на „Медиум“
Студентите ја вежбаат фотографската умеш...
DSC_0003
 
Image Download
DSC_0005
 
Image Download
DSC_0006
 
Image Download
DSC_0007
 
Image Download
DSC_0010
 
Image Download
DSC_0011
 
Image Download
DSC_0013
 
Image Download
DSC_0019
 
Image Download
DSC_0020
 
Image Download
DSC_0022
 
Image Download
DSC_0023
 
Image Download
DSC_0031
 
Image Download
DSC_0042
 
Image Download
DSC_0057
 
Image Download
DSC_0068
 
Image Download
DSC_0091
 
Image Download
DSC_0101
 
Image Download
DSC_0103
 
Image Download
DSC_0105
 
Image Download
DSC_0120
 
Image Download
 
 
 
Powered by Phoca Gallery
Copyright © 2011 Висока школа за новинарство и за односи со јавноста.
Сите права се задржани. Содржините на оваа веб страница не смеат да бидат репродуцирани, дистрибуирани или на друг начин користени, освен со писмена согласност од Високата школа.