Payday loans

Македонски (Macedonia)English (United Kingdom)

МТВ известуваше за Медиумскиот ден со емитување на ТВ прилог изработен од средношколци и со гостување на средношколка во вестите во живо.

Ученици кои учествуваа на Медиумскиот ден за средношколците зборуваат за нивните впечатоци. Медиумскиот ден го организираше Високата школа за новинарство и за односи со јавноста, во соработка со МТВ, Радио Метрополис и Сити Радио, Нова Македонија и Телеграф.мк.

Погледнете ги препораките на уредниците од највлијателните медиуми во земјава за неопходноста од професинално и практично насочено образование во новинарството и потребата од високообразовни кадри.

Погледнете ги препораките на менаџерите од највлијателните агенции за односи со јавност и компании во Македонија за важноста на ПР професијата, неопходноста од професионално и практично насочено образование и потребата од високообразовани кадри во оваа област.

Препораките за студентите се од менторите во медиумите и агенциите за маркетинг и комуникации, каде што студентите стажирале. Менторите посочуваат на стекнатите знаења, способности и навики кои студентите ги покажале за време на праксата.

 

 

Почетна
Претходна
1

novinarstvo
odnosi-so-javnosta
Zapisuvanje100_07_07
Stipendii_09
studentska-razmena
Brosura100_09
Apsolventi100_09

Copyright © 2011 Висока школа за новинарство и за односи со јавноста.
Сите права се задржани. Содржините на оваа веб страница не смеат да бидат репродуцирани, дистрибуирани или на друг начин користени, освен со писмена согласност од Високата школа.