Payday loans

Македонски (Macedonia)English (United Kingdom)

Високата школа нуди можности сите матуранти кои имаат афинитети во областа на новинарството, медиумите, комуникациите и односите со јавноста да се стекнат со стипендии. Стипендиите се обезбедени од фондот за талентирани средношколци што го поддржуваат медиуми, компании, државни институции, општини и меѓународни организации. На овој начин се покажува општествената одговорност за поддршка на високото образование и за професионалното унапредување и развој на професиите.


Untitled-4_02

Untitled-4_05

Untitled-4_07


 

 

Novinarstvo100_09
Odnosi-so-javnosta100_09
Zapisuvanje100_07_07
studentska-razmena
preporaki
Brosura100_09
Apsolventi100_09

Copyright © 2011 Висока школа за новинарство и за односи со јавноста.
Сите права се задржани. Содржините на оваа веб страница не смеат да бидат репродуцирани, дистрибуирани или на друг начин користени, освен со писмена согласност од Високата школа.