Payday loans

Македонски (Macedonia)English (United Kingdom)

Предавачите се реномирани академски професори и професионалци од областа на односите со јавноста, комуникациите, менаџментот, маркетингот, политичките науки и други општествени науки што се застапени во студиската програма.

Високата школа е уникатна во Македонија по тоа што ангажира и голем број практичари од секторот за односи со јавноста и корпоративните комуникации, кои се искусни практичари, менаџери и аналитичари. Под нивно менторство, студентите ги стекнуваат вештините преку работа на проекти.

Меѓународната соработка и долгорочното партнерство со универзитети од Европа и САД овозможува размена на професори.

Тоа за предавачите на Високата школа нуди можност да ги спроведуваат последните трендови во наставата, а за студентите да стекнуваат знаење и искуство и од странски професори.

kovacevski доц. д-р Димитар Ковачевски
  д-р Жанета Трајкоска
         
trpevska д-р Снежана Трпевска   ilina-mangova м-р Илина Мангова
         
м-р Марина Тунева   trosanovski м-р Марко Трошановски
         
м-р Лина Данова Калајџиева   eftimova м-р Татјана Б. Ефтимоска
         
meri-95-95 д-р Мери Каранфиловска   dimitrovski м-р Зоран Димитровски
         
stambol м-р Александар Стамболиев
  д-р Љупчо Ефремов
         
ceprganov проф. д-р Тодор Чепреганов   duljanov м-р Сашо Дуљанов
         
jelena-janevska-95x95 м-р Јелена Јаневска
 

micevski-audio

м-р Игор Мицевски
         
  м-р Дејан Андонов     м-р Игор Атанасов
         

 

 

Studiska-Programa100_05
Zapisuvanje100_07_07
Stipendii_09
studentska-razmena
preporaki
Brosura100_09
Apsolventi100_09

Copyright © 2011 Висока школа за новинарство и за односи со јавноста.
Сите права се задржани. Содржините на оваа веб страница не смеат да бидат репродуцирани, дистрибуирани или на друг начин користени, освен со писмена согласност од Високата школа.